STATUS UPDATED!
♪ Annyeonghaseyo chingu ! Sorry buat masa ni hanya 1 post sahaja . Lepas balik from Singapore , saya akan menaip semula . Chaiyokk ~
♪Korea♪: (っ◕‿◕)っ B1A4

Sunday, 9 December 2012

(っ◕‿◕)っ B1A4

() Annyeonghaseyo ! 
First entry ni about group B1A4 yang members dia comel-comel belaka !! Group ni ade 5 members yang cute , smart , handsome dll .. Hey , kamu semua tahu tak antara 5 members ni , CNU paling pemalu !! Hee , malu2 meow pulak CNni (‿‿)  CNU pon pandai berbahasa Jepun tau !! Nak tahu tak perwatakan CNU dalam B1A4 ni adelah sebagai OMMA ! manakala Jin Young menjadi APPA ! .. Baro and Sandeul sebagai anak yang cute ! Hmm , nak tahu Gong Chan jadi ape ? Hee , Gong Chan jadi ...... baby ! Hihi , memang padanlah dengan wajah comel Gong Chan tukan ? (◕‿) Sandeul merupakan seorang yang periang dan aktif tau ! Dia juge merupakan member B1A4 yang paling suka bershopping ! Korang tahu , Sandeul juge sangat peka terhadap fashion ! Tengok aje cara dia berpakaian ! Smartkan ? Selain daripada suka bershopping , Sandeul juga seorang yang suka bercakap . Mesti bestkan kalau berpeluang untuk berbual dengan Sandeul ? Mesti banyak topik yang ingin dibicarakan .. Kalau dapat berbual dengan members lain pon mesti best .. Yelah , B1A4 kan peramah !!

Jin Young ialah seorang yang paling berkeyakinan dalam B1A4 .. Dia juga adelah  leader B1A4 ! Bagi CNU , Jin Young ialah member B1A4 yang paling comel ! *Jin Younmemang comelkan ? * Huhu , unuk pengetahuan korang , Jin Young paling suka bermain tau ! * (っ◕‿◕)っ tak kena marah dengan members yang lain ke Jin Young ? * Pade masa lapang , Jin Young akan menulis lirik dan mencipta lagu .. (>‿<) Hmm , rajinnye Jin Young !  Jejaka yang berkeyakinan tinggi ni berkata , mereka ( B1A4 ) memang tidak punya banyak masa ... Hmm , maklumlah , mereka kan artis yang HOT n COOL ! Macam-macam kerja kena buat .. *(✖╭╮✖) Kesian mereka ! *  Baro ! Yep , Baro sangat-sangat comel ! Hmm , Baro merupakan seorang FASHIONISTA tau ! Dia suka beli baju and window shopping ! Bila Baro nampak baju yang dia suka , mesti dia singgah kat kedai tu then ambil baju yang dia minat and terus bayar ! Huh ! Bila jejaka comel ni  pergi ke sesuatu tempat , PASTI , eh ! bukan pasti , tapi WAJIB membawa nota dan gambarnya kerana dia sangat berbangga dengan dirinya sendiri .. * (≧◡≦) Dear Baro , saya pon berbangga dengan awak Baro ! *

' BABY ' dalam group sensasi ni ialah .....Gong Chan ! Hikhok ( ketawa keldai busuk ) .. Gong Chan memang sesuai dengan wataknya dalam group B1A4 ni , sebab , Gong Chan mempunyai wajah yang comel ! Jejaka yang menawan ni sudah berumur 19 tahun pada tahun ini ... Pada masa lapang , Gong Chan akan pergi berlatih atau berehat di asrama .. * (っ◕‿◕)っ Mesti penatkan ? * Uhh , sorrylah chingu semua , sampai sini aje maklumat yang Ily tahu tentang B1A4 .. Maklumat tentang Gong Chan paling sikit .. Sorry ya ! Kalau korang nak tahu tentang K-POP ni , rajin-rajinlah beli atau pinjam majalah e-pop atau Klik atau ape-ape sahaje majalah yang ade kene mengena dengan K-POP ... Ohh ya , Ily ada ambil 2 soalan yang e-pop tanya kepada B1A4 semasa sesi temubual eksklusif bersama B1A4 semasa mereka berkunjung ke Malaysia .. 


e-pop : Bilakah awak merasakan diri berkarisma ?
CNU : Ketika berdiri di atas pentas
BARO : Ketika bercakap
JIN YOUNG : Berfikiran positif
SANDEUL : Ketika senyum
GONG CHAN : Lepas mandi

e-pop : Bila kali terakhir awak menangis ?
CNU : Ketika memenangi anugerah ' ROOKIE OF THE YEAR ' di ' Tower Records ' , Jepun .
BARO : Saya juga menangis ketika memenangi anugerah ' ROOKIE OF THE YEAR ' , tapi kali terakhir saya menangis bila melihat kesungguhan Sandeul berlakon teater muzikal .
JIN YOUNG : Ketika menonton filem berjudul < KOREA > . Filem ini amat menyedihkan .
SANDEUL : Kebelakangan ni , saya telah berlakon dalam teater muzikal <THE BROTHERS WERE BRAVE> saya telah menangis ketika hari akhir pementasan .

GONG CHAN : 2 bulan lepas ketika berjogging di gym sambil menonton sebuah drama yang menyentuh hati saya .

Name: Lee Jung Hwan (이정환)
Stage Name: Sandeul (산들)
Nick Name: BunnyDeul, EggDeul
Position: Main Vocal
Date of birth: 20 March 1992
Height / weight: 178 cm / 62 kg
Goals. Blood: A
Origin: Busan
Hobbies: Watch movies, and he likes anime


Name: Jung Jin Young (정진영)
Stage Name: Jinyoung (진영)
Position: Leader, Vocals, Lyrics Composer
Date of birth: 18 November 1991
Height / weight: 178 cm / 59 kg
goal. Blood: A
Membership / hobbi: Writing songs, acting, singing, playing guitar, komposing


Name: Gong Chan Shik
Stage Name: Gongchan
Position: Vocals, Maknae
Date of Birth: August 14, 1993
Height / weight: 181 cm / 60 kg
Goals. Blood: A
Origin: Suncheon, Jeollanam-do
Hobbies: music and reading such Denger French novel


Name: Shin Dong Woo (신동우) (申东佑)
Stage Name: CNU (신우)
Nickname: ChikeNu, Pooh
Position: Vocal, Rap
Date of birth: June 16, 1991
Height / weight: 182 cm / 64 kg
goal. Blood: A
Origin: Cheongju, Chungcheongbuk-do


Name: Cha Sun Woo
Stage Name: Baro
Nick name: Hambaro
Position: Main Rapper
Date of birth: 5 September 1992
Height / weight: 178 cm / 63 kg
Goals. Blood: B
Origin: Kwangju, Jeollanam-do
Membership / Hobbi: Rap, rap Manufacturing, Beatboxing, running and listen to music


No comments:

Post a Comment

This blog fully designed by©ILY HAIFA | Don't you dare want to copy it !