STATUS UPDATED!
♪ Annyeonghaseyo chingu ! Sorry buat masa ni hanya 1 post sahaja . Lepas balik from Singapore , saya akan menaip semula . Chaiyokk ~
♪Korea♪: I'm SEHEBATians :)

Saturday, 16 February 2013

I'm SEHEBATians :)

Hai , ahh ! Dah bersarang dahh kan blog ni ? Huh , dah lame tak bukak , asyik online and tweet-II aje ... Kesian blog aku ni ye :) Okayy , First aku dah sekolah menengah ! I'm 13teen :) And aku dah jadi junior semula ,, huh ! Nasib baiklah senior aku semua nya peramah , baik , comel-II pulak tu ! ( hanya yang perempuan saje , okay ) Hahaa , yang lelaki pon , ape kurangnya , smart-II ..  :P Hmm , memang banyak pengalaman yang aku dah dapat .. Tinggal kat hostel buat aku jadi lebih matang , pandai urus masa and sentiasa lapar . Aku tak taulah kenapa aku selalu lapar .. Nak kate tak cukup makan , cukup . 5 kali makan dalam sehari .. Hmm , gemuklahh aku kalau selalu makan nanti -_-" Hurmm , okayy SEHEBAT memang terbaiklahh ! Rugi kalau tak masuk sekolah ni :) Hey ! Want to know my school name ? Okayy , Sekolah Menengah Sains Batu Pahat :)

Hurmm , aku ade banyak gila kawan-II yang tak sombong and tak gedik .. Tapi , aku ade kawan-II yang ganas , lasak , comel , cantik , pandai ... Hahaa , huh , rindu gila kat diorang .. Haih , maklumlah ,,, sekarangkan cuti :) Okayy , first , kawan-II aku ramai gile yang tinggi , sedangkan aku ni pendek , kawan-II aku ramai gile yang HOTSTUFF sedangkan aku ni COOL saje .. Lagi best kalau COOL kan ? Nak tau kenapa ? Hmm , aku ade sorang kawan yang HOT gilaa . Kesian kat dia tau ,, dia difitnah weyh -,- Ramai cakap yang dia couple dengan seorang budak yang comel gila bernama Intan .. Hahaa , padahal tak ... Dia kate die stress , dtambah pulak dengan gosip yang mengatakan bahawe die couple dengan akak form 2 , iaitu akak Acha .. Padahal , takk .. Kak Acha tukan akak angkat dia .. Hahaa ... Dah lahh , what everlah kann ?? 

Hmm , tak banyak aku nak cerita , just nak bagitau yang sekolah aku ni canggih tau ! Ade haiwan peliharaan :) Hahaa , sekolah aku ade banyak ulat gonggok and ulat bulu :3 Mula-II geli , Lame-II tak .. Hehee , tapi betul ! sekolah ni memang best :) Bukaklah FB sekolah aku --> SEHEBAT ^^ , Hmm , rasenye , sampai ni je kutt .. Aku pon dah nak balik asrama hari ni ... Hurmm :) K bye , annyeong , Assalamualaikum ^^


No comments:

Post a Comment

This blog fully designed by©ILY HAIFA | Don't you dare want to copy it !